Κοινοποιησεις

Επιμέλεια: Κάρυ Γκλεζάκου

Όταν η  τέχνη του ανθρώπου, συναντά τη μαγεία της φύσης..

Ένα «δέντρο που τραγουδάει»  με τη βοήθεια του αέρα, προκαλεί ήχους σε αρκετές οκτάβες, όπου δημιουργείται  μια ιδιαίτερη μελωδία που συναρπάζει..

Το Singing Ringing Tree, βρίσκεται στη Βρετανία και φτάνει τα 3 μέτρα σε ύψος.

Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένους χαλύβδινους σωλήνες διαφορετικών μηκών, με οπές στο κάτω μέρος.

Ολοκληρώθηκε το 2006, δημιουργήθηκε από το East Lancashire Environmental Arts Network (ELEAN), και είναι μέρος μιας σειράς τεσσάρων γλυπτών.
sinialo-singing-tree

 

Προηγούμενο άρθροΤο Electric Blue Apartment του σχεδιαστή Inside Designer Harry Nuriev
Επόμενο άρθροΠαιδί-θαύμα ή ένας κάκιστος άνθρωπος;
ΚΑΡΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
Είμαι δημοσιογράφος από πάντα. Και θα παραμείνω μέχρι τελευταίας πνοής. Εντάξει έκανα σύνταξη κι εκφώνηση δελτίων ειδήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έκανα την αρχισυντάκτρια και τη ρεπόρτερ, έκανα τη διευθύντρια και μ' επιτυχία αλλά τι τα θες μάνα μου, ούτε λεφτά έβγαλα ούτε γκόμενο πρόλαβα να καπαρώσω.. Το να γράφω ήταν ψυχανάλυση, τρόπος διαφυγής από τον κόσμο του "αλλού ντ' αλλού" . Απεχθάνομαι τα πρέπει και τους κανόνες, αγανακτώ με τους ατσαλάκωτους ανθρώπους, τους φλύαρους, με μακιγιαρισμένες συμπεριφορές και ζωές. Έχω ψύχωση με τα σκυλιά κι ενίοτε είμαι κυκλοθυμική. Αλήθεια είναι, ότι πραγματικά δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται τις αδυναμίες του. Το σημαντικότερο προσόν είναι να διαφέρεις από την μάζα, χωρίς όμως να την περιφρονείς.. Το' χεις;