Κοινοποιησεις

Επιμέλεια: Κάρυ Γκλεζάκου “ΕΝΟΙΚΟΣ”

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα σε νοσοκομείο της Λάρισας ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, όπως αναφέρεται σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο Γιαγτζόγλου κάνει απεργία πείνας και δίψας για τη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας.

Την ίδια στιγμή ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους ζητώντας την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ωστόσο τα επεισόδια που προκάλεσαν, με τελευταίο τις καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού το βράδυ της Τρίτης, έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Ο Γιαγτζόγλου κρατείται στις φυλακές της θεσσαλικής πόλης, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας .
Έχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λίγο.
Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις.
Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.
Δεν ξέρουμε ακόμα που μεταφέρθηκε».

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝΕ
Επόμενο άρθροFootball Factory
ΚΑΡΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
Είμαι δημοσιογράφος από πάντα. Και θα παραμείνω μέχρι τελευταίας πνοής. Εντάξει έκανα σύνταξη κι εκφώνηση δελτίων ειδήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έκανα την αρχισυντάκτρια και τη ρεπόρτερ, έκανα τη διευθύντρια και μ' επιτυχία αλλά τι τα θες μάνα μου, ούτε λεφτά έβγαλα ούτε γκόμενο πρόλαβα να καπαρώσω.. Το να γράφω ήταν ψυχανάλυση, τρόπος διαφυγής από τον κόσμο του "αλλού ντ' αλλού" . Απεχθάνομαι τα πρέπει και τους κανόνες, αγανακτώ με τους ατσαλάκωτους ανθρώπους, τους φλύαρους, με μακιγιαρισμένες συμπεριφορές και ζωές. Έχω ψύχωση με τα σκυλιά κι ενίοτε είμαι κυκλοθυμική. Αλήθεια είναι, ότι πραγματικά δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται τις αδυναμίες του. Το σημαντικότερο προσόν είναι να διαφέρεις από την μάζα, χωρίς όμως να την περιφρονείς.. Το' χεις;