Κοινοποιησεις

Γράφει η Ουρανία Τσιαπάρα

Για απείθεια και παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου, συνελήφθησαν σήμερα στη Λέσβο 120 μετανάστες  και πρόσφυγες  οι οποίοι είχαν από την περασμένη Τετάρτη καταλάβει την πλατεία Σαπφούς.
Εν τω μεταξύ, τη νύχτα, ακροδεξιοί επιτέθηκαν στους πρόσφυγες της πλατείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν  29 άνθρωποι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Τα επεισόδια στο νησί, διογκώνουν το αίσθημα απώλειας όσον αφορά τη δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας, σχολίασε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης..

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΗΘΕΙΑ | Γιώργος Λίλλης
Επόμενο άρθροΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ | Ένας αιώνιος ανθρώπινος τύπος..
Ουρανία Τσιαπάρα
Είμαι η Ουρανία Τσιαπάρα και γεννήθηκα το 1969 σε μια όμορφη γειτονιά του Βύρωνα όπου και μεγάλωσα. Από το 1995 ως παντρεμένη πια, είμαι κάτοικος του Μετς. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα και όχι τυχαία, καθώς από μικρή, με θυμάμαι να μετατρέπω τη βούρτσα των μαλλιών σε μικρόφωνο και σηκωμένη στα δυο μου ποδαράκια να βλέπω τον καθρέφτη που δεν έφτανα. Από το 1992 εργάζομαι στον Αθηνα 9,84. Αποφοιτησα απο την Πρωτοβαθμια Εκπαιδευση το 1987 με γενικο βαθμο 17 κι ενώ είχα περάσει σε σχολή, που τώρα πια δε θυμάμαι, δε συνέχισα γιατί δεν ήταν των ενδιαφερόντων μου. Στο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης (Αθηνα 9,84) όπου εργάζομαι για 25 συναπτά έτη, ασχολούμαι με τη σύνταξη ειδήσεων στη μεσημβρινή βάρδια, ενώ έχω περάσει από ρεπορτάζ, καθώς και παρουσίαση και παραγωγή εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Επιπλέον, το 1995 εργάστηκα στην πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega, με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Παύλο Αλέπη. Έκανα την παραγωγή της τρίωρης εκπομπής, καθώς κι ελεύθερο ρεπορτάζ. Μεταξύ άλλων -πάρα πολλών- που έχω κάνει σ’ αυτή τη ζωή- ..έχω κι έναν εγγονό που αν μπορούσα θα έβαζα τη δική του φωτογραφία για να ομορφύνει το πλάνο!