Κοινοποιησεις

Η ιστορία

Αυτό είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από το “Signed and Sealed in Blood“, το όγδοο studio άλμπουμ της Celtic punk μπάντας The Dropkick Murphys. Η μπάντα ξεκίνησε να παίζει το Rose Tattoo τον Ιούνιο του 2012 κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Ο τίτλος του άλμπουμ προέρχεται από τους στίχους αυτού του τραγουδιού.

Oι στίχοι εμπνέονται τα τατουάζ του μπασίστα Ken Casey. “Σε όλη τη ζωή – δοκιμές, ταραχές, ημερομηνίες, ώρες, τόποι, πράγματα που είναι σημαντικά για τον καθένα, οικογένεια, άνθρωποι που έχουν φύγει – Τα τατουάζ στο σώμα μου τεκμηριώνουν τη ζωή μου και όσα έχω περάσει, πράγματα που ήταν σημαντικά για εμένα, “είπε στον Audie Cornish της NPR. “Ξέρετε, είναι όλα μέρος της ιστορίας.”

Το Rose Tattoo που αναφέρεται σε αυτό το τραγούδι εμφανίζεται στο χέρι του Κέισι και είναι ένα μνημείο στον παππού του που τον ανέθρεψε μετά το θάνατο του πατέρα του. «Με δίδαξε τα περισσότερα πράγματα που με κάνουν αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε ο Casey στο NPR. “Ήταν άνθρωπος του μεγάλου συνεταιρισμού στη Βοστώνη.
Είναι σε ορατό μέρος για μένα και όταν κοιτάζω προς τα κάτω το βλέπω.
Ήταν ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος που με εμπνέει, πολλές φορές το κοιτάζω με την άκρη του ματιού μου και κυριολεκτικά αλλάζει τη διάθεσή μου όταν σκέφτομαι αυτόν και πόσο έντονο άτομο ήταν ».