Οι Απίθανοι 2 | Incredibles 2

Κοινοποιησεις

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» – ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι.
Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack.
Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Η αλληλεπίδραση κοινότοπης καθημερινότητας και θεαματικής φαντασίας, η οποία λειτούργησε τόσο έξυπνα στην πρώτη ταινία, στηρίζει και το εξίσου ευρηματικό σίκουελ. Ταυτόχρονα η προβεβλημένη, περιπετειώδης ζωή της Ελαστίνα αντιπαρατίθεται με την εκνευριστική, μαμαδίστικη ρουτίνα του Μπομπ (και όχι κ. Απίθανου πια), σχολιάζοντας όχι μόνο τη σχέση των δύο φύλων με την έννοια του δυναμισμού και της καριέ­ρας αλλά και την αφανή… ηρωική διάσταση της οικοκυρικής και της ανατροφής των παιδιών.

Η ταινία φυσικά και δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά αφού τα μηνύματά της είναι εντελώς καθημερινά και τόσο μα τόσο συχνά.

Επίσης η ταινία αποτελεί μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα ποιοτικό animation με την οικογένειά σας.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ