Κοινοποιησεις

Επιμελεια: Κάρυ Γκλεζάκου

Το στόμα είναι για να τρώμε, να πίνουμε, να μιλάμε, να καπνίζουμε και να ..γλείφουμε παγωτά λόγου χάριν, ας πούμε..-

Βάζοντας φρένο στο στοματικό σεξ, μπαίνει  -ουσιαστικά- σφήνα στην απόλαυση, ο πρόεδρος της Ουγκάντα, ο οποίος σε δηλώσεις, του ανέφερε πως το στόμα είναι για να τρώμε..

Ο Γιοβέρι Μουσεβένι, μεταξύ άλλων κατηγόρησε τους «ξένους» ότι προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες της Ουγκάντα να κάνουν στοματικό σεξ και πρόσθεσε:

«Ας επωφεληθώ της ευκαιρίας για να προειδοποιήσω δημοσίως το λαό μας για τις εσφαλμένες πρακτικές που προωθούν ορισμένοι από τους ξένους.
Μια από αυτές είναι αυτό που αποκαλούν ‘’στοματικό σεξ’’.
Το στόμα είναι για να τρώμε, όχι για σεξ.
Ξέρουμε που ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουσεβένι προκαλεί αντιδράσεις.
Λίγα χρόνια νωρίτερα, και συγκεκριμένα το 2014, είχε υπογράψει νόμο που απαγόρευσε την ομοφυλοφιλία.
Έκτοτε, προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους γκέι συλληφθούν επ’ αυτοφώρω, ενώ διώκονται ποινικά και όσοι δεν καταγγέλλουν κάποιον ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Προηγούμενο άρθροΑμαντέους (1984) | Amadeus
Επόμενο άρθροΣταφίδα τροφή για πέψη ή για σκέψη;
ΚΑΡΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
Είμαι δημοσιογράφος από πάντα. Και θα παραμείνω μέχρι τελευταίας πνοής. Εντάξει έκανα σύνταξη κι εκφώνηση δελτίων ειδήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έκανα την αρχισυντάκτρια και τη ρεπόρτερ, έκανα τη διευθύντρια και μ' επιτυχία αλλά τι τα θες μάνα μου, ούτε λεφτά έβγαλα ούτε γκόμενο πρόλαβα να καπαρώσω.. Το να γράφω ήταν ψυχανάλυση, τρόπος διαφυγής από τον κόσμο του "αλλού ντ' αλλού" . Απεχθάνομαι τα πρέπει και τους κανόνες, αγανακτώ με τους ατσαλάκωτους ανθρώπους, τους φλύαρους, με μακιγιαρισμένες συμπεριφορές και ζωές. Έχω ψύχωση με τα σκυλιά κι ενίοτε είμαι κυκλοθυμική. Αλήθεια είναι, ότι πραγματικά δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται τις αδυναμίες του. Το σημαντικότερο προσόν είναι να διαφέρεις από την μάζα, χωρίς όμως να την περιφρονείς.. Το' χεις;