Κοινοποιησεις

Με 2500 λίρες η Guardian, σας καλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στη χώρα πρότυπο της οικονομικής κρίσης.
Το τουρ ξεκινάει από τη Σάμο, όπου θα πάμε στους λόφους να δείτε τη θάλασσα που διασχίζουν οι πρόσφυγες για να έρθουν στην Ευρώπη.
Εάν είστε τυχεροί, θα δείτε και βάρκες με πρόσφυγες κι αν είστε ακόμα πιο τυχεροί, μπορεί να δείτε και κανέναν να πνίγεται.
Θα συνεχίσουμε έπειτα στην Αθήνα, όπου μπορείτε να δείτε τα σημάδια της κρίσης στους δρόμους, να δείτε τοξικομανείς σε δημόσια χρήση και άστεγους κι αν κρεμαστεί και κανένας στο Σύνταγμα, τότε θα έχετε ζήσει την υπέρτατη εμπειρία.
Θα σας πάμε να δείτε ελληνικές οικογένειες που πεινάνε- μην ανησυχείτε θα τους έχουμε κλείσει σε κλουβιά για να τους παρατηρείτε χωρίς να κινδυνεύετε – και θα ολοκληρώσουμε την επίσκεψη με έναν Έλληνα πολιτικό που θα σας αναλύσει γιατί οι Έλληνες ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους και τώρα δεν έχουν να φάνε.
Επειδή το budget ήταν περιορισμένο, δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τον πρωθυπουργό και έτσι αναγκαστήκαμε να συμβιβαστούμε με τον Άδωνη Γεωργιάδη, που θα μας δείξει και το φτωχικό του σπίτι, ως απόδειξη ότι οι Έλληνες πεινάνε.
Bonus βόλτα στα ελληνικά νοσοκομεία, να μιλήσετε με ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου..