Κοινοποιησεις

Χείλη πορφυρά ξεχωρίζουν στο πλήθος με την πρώτη ματιά γεμάτα πάθος.

Χορεύουν ερωτικό τανγκό με τον καπνό του τσιγάρου και φλερτάρουν ξεδιάντροπα με το ουίσκι στο ποτήρι.

Γλώσσα καυτή γλύφει αργά το αλκοόλ μέχρι τελευταία σταγόνα.

Αυτά τα χείλη που θες να παίξουν ερωτικά με τον φουσκωμένο σου φαλλό να τα πάρεις ερωτικά σε ένα σκοτεινό σοκάκι και να τους δώσεις να γευτούν λίγη από την καύλα σου.

Κόκκινες στάμπες σε γιακάδες λευκούς προδίδουν νύχτες γεμάτες πνιχτά βογκητά και ιδρωμένα κορμιά που σπαρταράνε από ηδονή ζητώντας λύτρωση.

Σημάδια απιστίας πάνω σε κολλαριστά πουκάμισα σαν παρτιτούρες γεμάτες νότες άγριου και ωμού έρωτα.

Μετρημένα λόγια δε ζητάνε, ξέρουν πως ό,τι θελήσουν θα το έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους δεν θα τα πηδήξεις εσύ, θα σου γαμήσουν τον εγκέφαλο μόνο με ένα χαμόγελο.

Κόκκινη ζάλη την αποζητάς κάθε βράδυ εξαρτημένος και τα πρωινά νοιώθεις κενός γιατί σου έχει φύγει -όταν ξυπνάς- καυλωμένος από τη θύμησή της.

Θες να καίγεσαι μέσα στη λάβα τους, κάθε στιγμή να γεύονται τους γλυκούς χυμούς σου, να νοιώθουν κάθε σύσπαση του οργασμού σου, όμως δεν μοιράζονται.

Θέλει κόπο να τα κατακτήσεις κι αν ποτέ το καταφέρεις αυτά τα χείλη θα σου κλέψουν τη τελευταία σου πνοή, θα σε χορτάσουν ρουφώντας κάθε σου εκατοστό και θα σε πετάξουν.

Είναι δηλητήριο γλυκό, θα σε κερνάει μικρά σφηνάκια λίγο- λίγο μέχρι να σε τελειώσει…

” Σημάδια απιστίας πάνω σε κολλαριστά πουκάμισα σαν παρτιτούρες γεμάτες νότες άγριου και ωμού έρωτα.. “

Προηγούμενο άρθροΠας πανκ μουσική
Επόμενο άρθροReservoir Dogs (1992)
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΕΝΙΖΗ
Μεγαλωμένη σε όλη την Ελλάδα με μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωτεύουσα. Ανήσυχο πνεύμα από μικρή ταλαιπώρησα πολλοί κόσμο ιδιαίτερα τους γονείς μου! Τα καλούπια ποτέ δεν τα καλοδέχτηκα και πολλές φορές έβαλαν φρένο στα όνειρα μου όμως δεν με σταμάτησαν. Το μότο μου για την ζωή ‘’ Όλα γίνονται για κάποιο λόγο’’ ακόμα και τα στραβά, όλα αυτά που μας κάνουν να χάνουμε για λίγο την ελπίδα μας! Ίσως να με χαρακτήριζα ονειροπόλα, χαμένη μέσα σε μια δική μου πλάνη όμως να σου πω κάτι? Είναι τόσο μικρή η ζωή που δεν με απασχολεί….απλά θέλω να ζήσω όσα περισσότερα μπορώ!