Κοινοποιησεις

Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν την προσοχή των Αμερικανών στους κατασταλτικούς νόμους των  LGBTQ, σε άλλες χώρες, τα μέλη της Voices4 και της RUSA LGBT, φιλήθηκαν έξω από το Προξενείο του Ουζμπεκιστάν.

Φανταστείτε λοιπόν ότι οι έφηβοι του φόβου, που ζουν σε καταπιεστικές χώρες όπως το Ουζμπεκιστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Τατζικιστάν – πρέπει να αισθάνονται.
Για αυτούς, τα φιλιά μπορούν να πυροδοτούν πολύ περισσότερο από τις πεταλούδες μέσα στο στομάχι τους.

Η Voices4, σε συνεργασία με την Ρωσική LGBT, πραγματοποίησε χθες  μία ανατρεπτική   διαμαρτυρία.
Με επικεφαλής τον Αδάμ Ελιά, (έναν θερμό υποστηρικτή για τα παγκόσμια δικαιώματα, τα μέλη των μη βίαιων ομάδων άμεσης δράσης), αστειεύθηκαν με πάθος έξω από το Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στο Μανχάταν, προσφέροντας  ένα συναρπαστικό θέαμα.

Τα ζευγάρια των LGBTQ,  αγκάλιασαν ο ένας τον άλλο και φιλήθηκαν παιχνιδιάρικα και έντονα..
Αγωνιζόμενοι  απέναντι στο μίσος, με το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο: αγάπη.
Στη συνέχεια – όπως μια σκηνή από μια ταινία – άρχισε να βρέχει.
Εκεί, έξω από το προξενείο μιας χώρας, οι νέοι ακτιβιστές φιλούν ο ένας τον άλλο με βρεγμένα μαλλιά, ολισθηρά χείλη και γοητευτικά χαμόγελα.
“Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη με αγάπη και υπερηφάνεια”, λέει ο Ricardo Santana, επικεφαλής της εφοδιαστικής για Voices4.

Πραγματοποιώντας λίγες μέρες πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Vinny ελπίζει ότι το kis-in, θα «αναγκάσει» τους Αμερικανούς να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα δικαιώματα των ΛΟΑΔ σ’ όλο τον κόσμο.
“Τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν δώσει ελάχιστη προσοχή στις αγριότητες στο Ουζμπεκιστάν, το Αζερμπαϊτζάν και το Τατζικιστάν”, λέει.
«Έχουμε ήδη δει ότι η βία εναντίον ατόμων LGBTQ,  εξαπλώνεται σ’ όλη την Κεντρική Ασία κι αν αυτές οι χώρες διώξουν τους αδέσποτους πολίτες τους,  χωρίς άσκηση διεθνούς πιέσεως  και προσοχής,  τότε διακινδυνεύουμε την πιθανότητα να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο η βία».