Κοινοποιησεις

Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα άρθρο εδώ στο cignialo.gr όσον αφορά τις φεμινίστριες, τις οποίες τόσο αγαπώ, με τον γλαφυρό και μελιστάλαχτο τίτλο Φεμινίστριες, φάτε φασουλάδα και κλάστε μου τον γκιώνη.

Εδώ το λινκζ, για όσους δεν έχετε εικόνα.

https://cignialo.gr/feministries-fate-fasoulada-kai-klaste-mou-ton-gkioni/

Το άρθρο αυτό, το λεπόν, έγινε βάηραλζ με 1.600 σέαρ και τα ρέστα, με αποτέλεζμα: 

  1. Φεμινίστριες-φεμενάζι να ξουρίζουνε τις τρίχες από το μουνί τους για να μου πλέξουνε πουλόβερ, με το οποίο ονειρεύονταν να με κάψουνε σε πάσσαλο τίγκα στην πίσσα, με ξερό άχερο ποτιζμένο με μπετζίνα με έξτρα οκτάνια από κάτου.
  2. Στην ιστοσελίδα Ναι, είσαι μισογύνης, έχουνε βάλει αφίσα μου και πετάνε βελάκια πασαλειμμένα με σκατά και αίμα περιόδου, ενώ γενικότερα όσες δεν τις αγαπούσε αρκετά ο πατέρας τους και δι’ αυτόν τον λόγο μισούνε ό,τι κεκλοφοράει εκεί όξω σε πούτσο φκιάνανε κουκλάκια Σαλάπας και μπήγανε βελόνες πλεξίματος νούμερο δεκατέσσερα, ενώ τραγαδάγανε ούλες μαζί ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ ΓΙΑΜΑ σε όργιο άνευ ψωλής στη Βαρυμπόμπη.

  3. Γενικότερα μου ευχηθήκανε τόσο ψόφο και καρκίνο που ήρθε στον ύπνο μου ο Άγιος Σάββας ο ίδγιος και μου έκανε προσφορά 50% στη χημειοθαραπεία και την αχτινοβολία.

Φυσικά, όλα αυτά στο μπούτσο μου μπιγκ τάημ, αλλά πρέπει να σας πω ότι γενικότερα με στεναχώρεσε το γεγονός ότι, ενώ το άρθρο ασχολιόταν πιο πολύ με την εφαρμογή ενός νέου υποχθόνιου δογματικού νεοολοκληρωτιζμού που βασίζεται στην προώθηση και εφαρμογή του πολίτικαλυ κορέκτνες εν αρχή, κατέληξε με εμένα σε ρόλο καμπινέ-χέστρας και τις φέμεν λες και μόλις βγήκανε από Τάκο Μπελ και στα καπάκια ξηγηθήκανε Μίλκο, ζεστή τερόπιτα και Μάλπουρο μαλακό. 

Ε, λοιπόν, κυρ μαλάκηδες, επεδής δεν το καταλάβατε, θα το ξαναπάμε μία.

Οπότε ΤΙΤΛΟΣ.

 Πώς δημιουργείται ο ολοκληρωτιζμός

 Πριν ξεκινήσω να εξηγάω, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Μιλάει ο μάστορης, και όταν μιλάει ο συγκεκριμένος μάστορης πρέπει γενικότερα να ακούμε με αυτάκια ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ.

Ο ολοκληρωτιζμός, λοιπόν, δημιουργείται ως εξής.

Κάποιος θεωρεί ότι γενικότερα θίγεται από κάτι που συμβαίνει.
Συγκεκριμένα, θεωρεί ότι θίγονται τα δικαιώματά του και καταπιέζεται ως ανθρώπινη υπόσταση, οπότε πρέπει κάτι να κάνει γι’ αυτό.

Συνήθως η θεωρία που δημιουργούν οι ομάδες τέτοιωνε αθρώπωνε, γιατί τείνουν πολύ εύκολα να ομαδοποιούνται, έχει το χαρακτήρα του δόγματος, δηλαδή: 

  1. Έχει τρου μπηλίβερζ.
  2. Έχει πολύ δυνατό και ακλόνητο σημείο φόκους από τους ακολούθους του.
  3. Έχει κάποιον ή κάποιους που είναι ο μέην αντίπαλος, ο οποίος εν αρχή, πριν ξσπάσει ο χαμός, πρέπει να συμμορφωθεί με τις δικές μας ιδέες και του απαγορεύεται να λέει ό,τι θέλει και πιστεύει.
  4. Ο μέην αντίπαλος πρέπει εν τέλει να εξοντωθεί, διότι δεν εσυμμορφώθη προς τας υποδείξεις, και να επικρατήσει μόνο η άποψη των ακολούθων του δόγματος. (Μόλις ξέσπασε ο χαμός).

Γκέγκε; 

Δεν έχει σημασία, ρε μαλάκηδες, αν μιλάμε για χριστιανικό δογματικό ολοκληρωτιζμό ή πολιτικό δογματικό ολοκληρωτιζμό ή οτιδήποτε άλλο, γαμώ το σπίτι μου. 

Αν είσαι βήγκαν και πιστεύεις ότι όσοι τρώνε κρέας πρέπει να πεθάνουν ή να τους σπάσουμε το μαγαζί στη καλύτερη, επειδή δε σου αρέσει εσένανε η πρετσόλα, είσαι το ίδιο μουνόπανο με έναν φασίστα που θέλει να σκοτώσει έναν αριστερό επειδή έχουν αντίθετες ιδέες. 

Αν είσαι μαρξιστής και πιστεύεις ότι για να έρθει παγκόζμια δικαιοσύνη και ισότητα πρέπει να εξοντωθούν συγκεκριμένες πληθυζμιακιές ομάδες (δεν τα λέω εγώ, ο Μαρξ στο “Κεφάλαιο” τα λέει), είσαι το ίδιο μουνόπανο με αυτόν που πολεμάς κατά βάθος. 

Αν, δε, έχεις και αφισούλα του Στάλιν στο δωματιάκι σου, σόρυ, μέητ, αλλά καμμία ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ διαφορά με αυτόν που διαβάζει το “Ο αγών μου” του Αδόλφου και βάζει δονητές σβάστικα στο γκώλο του.
Κάμε κι εσύ ένα δονητή σφυροδράπανο και εφάρμοσέ τονέ στη δικιά σου κλανιέρα.
Μπορείς. 

Και ναι, ο δεύτερος νίκησε τον πρώτο και το θηρίο του φασισμού, αλλά αυτό γενικά δεν τόνε κάμει και καλό άνθρωπο, ωρέ μαλακουέρδο. Διάβασε το “Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ” του Αλεξάντρ Σολζενίτσιν και, αν δεν έχεις παντελή τύφλωση και δεν έχεις υποστεί τρελή πλύση εγκεφάλου, ξαναμιλάμε μετά για το πόσο καλός κυριούλης ήτανε ο “Πατερούλης”. 

Πάμε ξανά Τζόρνταν, για όσους βαριέστε να διαβάζετε. 

Αν είσαι φεμινίστρια και πιστεύεις ότι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουνε, πάνε λούσου με το νέο σαμπουάν που έβγαλα στην αγορά, με τίτλο “ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ”. 

Αν είσαι κανονικός φασίστας, με σταυρούς, καπέλα, Γκέρινγκ, Ρόμελ και τα ρέστα, πάρε το παραπάνω σαμπουάν, πέρασέ το αμμοβολή, κόλλα το σε κινητήρα Βόλβο Εφ Δώδεκα Ιντερκούλερ και άσε τα πιστόνια να κάνουν τη δουλειά μέσα-όξω στην κωλοκλανιέρα σου. 

Το ίδιο είστε όλοι οι παραπάνω. Η βάση για το κέηκ είναι Η ΙΔΙΑ. 

Και δυστυχώς είναι πάντα ορθολογική η γαμημένη. 

Ο καθένας απ’ όλους αυτούς πιστεύει ότι έχει δίκιο και, αν είναι και διαβασμένος, μπορεί να σου αναλύσει τη θεωρία του και, αν είσαι κι εσύ λίγο τραχανοπλαγιάς και δεν ξέρεις ότι ο μπακαλιάρος ζει στη θάλασσα ασούμε, δεν είναι και δύσκολο να γίνεις ακόλουθος-μπηλίμπερ.

 Και μια μέρα, ποιος ξέρει, μπορεί και να σηκώσεις το όπλο σου σημαδεύοντας το κεφάλι ενός άλλου ανθρώπου. 

Επειδή είναι μάυρος. 

Επειδή δεν πιστεύετε στον ίδιο άνθρωπο που μένει ψηλά στον ουρανό.

 Επειδή τρώει κρέας.

 Επειδή είναι άνδρας.

 Επειδή είναι γυναίκα.

 Επειδή (συμπληρώστε ελεύθερα).

 Εσύ δηλαδή, ρε μαλάκα, δε θες ισότητα και ισοτιμία των δύο φύλων;
«Δε θες κοινωνική δικαιοσύνη»;, είναι η εύλογη ερώτηση που μπορεί να έρθει στο μυαλό σας.

Φυσικά και θέλω, ρε ΗΛΙΘΙΟΙ.

Αλλά δε χρειάζεται να συνασπιστώ με ένα κάρο μαλακιζμένες πουτσοχέητερζ για να πετύχω την ισότητα.
Ξεκινάω από το σπίτι μου και το πώς φέρομαι στη γυναίκα μου και γενικότερα στις γυναίκες.

Και για την κοινωνική δικαιοσύνη ξεκινάω να μάχομαι πρώτα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ για τα δικαιώματά μου, δεν είναι ανάγκη να συνασπιστώ με την “Αριστερά” για να το κάνω.

Επίσης, αυτό το κόλπο με το ότι οι αριστεροί έχουν αποκλειστικό προνόμιο το να διεκδικούν κοινωνική ισότητα ΤΙ ΦΑΣΑΡΑ;
Όλοι οι άλλοι ασούμε όχι;

Πρέπει να κατέβω με το ΠΑΜΕ ή το οποιοδήποτε ΠΑΜΕ σε πορείες για να θεωρείται ότι διεκδικώ τα δικαιώματά μου;
Τι πολιτική χιπστεργιά είναι αυτή, ρε μαλάκες;
Κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ και αδειάστε μου τη γωνιά ναούμενες.

Οπότε κλείνοντας πάμε στη βασική ερώτηση.

Εσύ. Ναι, εσύ. Πόσο φασίστας είσαι.
Μέχρι πού θα έφτανες για να υπερασπιστείς αυτά που έχεις κάνει μπετό μέσα στο κεφάλι σου;

Μήπως κάποια από τις παραπάνω παραγράφους σε κάνει να θέλεις να με εξοντώσεις;

Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Από εμένα καληνύχτες.

Προηγούμενο άρθροΤα ονόματα που αλλάζουν είναι τα απομεινάρια των ιαχών του πολέμου
Επόμενο άρθροMad Max: Fury Road (2015)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΛΑΠΑΣ
Καλησπέρα σας. Λέγομαι Κωνσταντίνος Σαλάπας και έχω γεννηθεί πριν από 42 χρόνια στον (ομ)φαλλό του κόζμου, το μαγευτικό Αγρίνιο. Μερικά πράματα που θα έπρεπε να ξέρετε για μένα είναι ότι είμαι μουσικός (ντράμερ δηλαδή, όχι μουσικός κανονικός), πεχερεματίας (δηλαδή ένα ωδείο έχω, δεν το λες και κανονικός πεχερεματίας), συγγραφέας (κειμένων της μαύρης πούτσας δηλαδή, όχι κανονικών), κάμνω πολεμικαί τέχναι (χόμπι, όμως, όχι κανονικά ξύλο και τέτοια, μπρρρρρ), έχω παντρευτεί (δημαρχείο, όμως, μαλακίες, όχι κανονικά στην εκκλησά, όπως ούλοι οι χριστιανοί), και έχω ένα γιο, τον Στέφανο, που ελπίζω αυτός να γίνει λίγο πχιο κανονικός από εμένανε. Αλλά ίσως και όχι. Εδώ θα δγιαβάζετε κείμενα που λένε μόνο αλήθειες, που οι αλήθειες πονάνε, ειδικά αν πηγαίνουνε κόντρα στις αλήθειες που έχετε εσείς στο κεφάλι σας. Αν έχετε διαφορετική άποψη από εμένανε, θα σας έδινα ένα ημέηλ να μου στέλνετε, αλλά επειδή στ' αρχίδια μου, δεν θα σας δώσω. Στην τελική, ο καθείς και η αποψάρα του. Και εγώ με τη δική μου. Ξέρετε, άλλωστε, τι λένε για τις απόψεις; Εγώ όχι. Οπότε αν θέτε στείλτε μου στο ημέηλ. Που δεν έχω.