Κοινοποιησεις

Επιμέλεια: Κάρυ Γκλεζάκου.

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής ,παρέλαβαν -για να φρουρούν υπό 24ωρου βάσεως  – το Τούρκο στρατιωτικό, ο οποίος μετά την απόφαση του ΣτΕ αφέθηκε ελεύθερος.

Γύρω από τον Τούρκο στρατιωτικό έχει απλωθεί ένα δίχτυ ασφαλείας από δεκάδες αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει την ασφάλεια του σε 24ωρη βάση, ενώ βρίσκεται ήδη στο σημείο που έχει επιλεγεί ως το σπίτι στο οποίο θα διαμένει από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και η γειτονική χώρα έχει ζητήσει, τουλάχιστον τρεις φορές μέχρι σήμερα, την έκδοσή τους, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι επίσημες Αρχές της Τουρκίας, και οι οκτώ είχαν λάβει ενεργό μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος στρατιωτικός είχε πάρει άσυλο με απόφαση της δευτεροβάθμιας αρμόδιας επιτροπής, αλλά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε προσφύγει σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης, με αποτέλεσμα οι δικηγόροι του Τούρκου στρατιωτικού να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να ζητήσουν ο πελάτης τους να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο έχει δώσει εντολή να φυλάσσεται και να προστατεύεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να δίνει το παρών στις αστυνομικές Αρχές κάθε μέρα.

Η ελληνική αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, ενώ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι σε άμεση συνεργασία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο σενάριο θα έφερνε τη χώρα σε δύσκολη θέση.

Προηγούμενο άρθροΑπόσπασμα από “ΘΑΛΑΜΟ Δ” | Γιάννης Αγγελάκας
Επόμενο άρθροΑγαπητέ κύριε πορνοπρόεδρε.. αγγλιστί, DEAR MR. PORNOPRESIDENT
ΚΑΡΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
Είμαι δημοσιογράφος από πάντα. Και θα παραμείνω μέχρι τελευταίας πνοής. Εντάξει έκανα σύνταξη κι εκφώνηση δελτίων ειδήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έκανα την αρχισυντάκτρια και τη ρεπόρτερ, έκανα τη διευθύντρια και μ' επιτυχία αλλά τι τα θες μάνα μου, ούτε λεφτά έβγαλα ούτε γκόμενο πρόλαβα να καπαρώσω.. Το να γράφω ήταν ψυχανάλυση, τρόπος διαφυγής από τον κόσμο του "αλλού ντ' αλλού" . Απεχθάνομαι τα πρέπει και τους κανόνες, αγανακτώ με τους ατσαλάκωτους ανθρώπους, τους φλύαρους, με μακιγιαρισμένες συμπεριφορές και ζωές. Έχω ψύχωση με τα σκυλιά κι ενίοτε είμαι κυκλοθυμική. Αλήθεια είναι, ότι πραγματικά δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται τις αδυναμίες του. Το σημαντικότερο προσόν είναι να διαφέρεις από την μάζα, χωρίς όμως να την περιφρονείς.. Το' χεις;