Κοινοποιησεις

Επιμέλεια: Κάρυ Γκλεζάκου

Φαίνεται πως οι ευχές όλου του κόσμου έπιασαν τόπο και ο  Βασίλης Δημάκης βρίσκεται πλέον  εκτός κινδύνου.
Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε σήμερα η δικηγόρος του Ηλέκτρα Λήδα Κούτρα η οποία φανερά συγκινημένη  πρόσθεσε πως ο ίδιος ζήτησε να πάνε να τον δούνε και μάλιστα να του πάνε βιβλία .
Ο γιατρός του, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σθένος  του -όπως όλοι όσοι τον γνωρίζουν από κοντά- υπογράμμισε πως η αλλαγή τελικά είναι εφικτή  και κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος.
Πολλοί συμφοιτητές του Βασίλη Δημάκη βρίσκονται από νωρίς στην είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να τον συναντήσουν αλλά μέχρι στιγμής μόνο σε πέντε άτομα επέτρεψαν μα περάσουν «βαθύτερα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του..

Προηγούμενο άρθροΞεχασμένοι σκοποί | Πωλ Βερλέν
Επόμενο άρθροΈνα πληρωμένο τραγούδι
ΚΑΡΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
Είμαι δημοσιογράφος από πάντα. Και θα παραμείνω μέχρι τελευταίας πνοής. Εντάξει έκανα σύνταξη κι εκφώνηση δελτίων ειδήσεων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έκανα την αρχισυντάκτρια και τη ρεπόρτερ, έκανα τη διευθύντρια και μ' επιτυχία αλλά τι τα θες μάνα μου, ούτε λεφτά έβγαλα ούτε γκόμενο πρόλαβα να καπαρώσω.. Το να γράφω ήταν ψυχανάλυση, τρόπος διαφυγής από τον κόσμο του "αλλού ντ' αλλού" . Απεχθάνομαι τα πρέπει και τους κανόνες, αγανακτώ με τους ατσαλάκωτους ανθρώπους, τους φλύαρους, με μακιγιαρισμένες συμπεριφορές και ζωές. Έχω ψύχωση με τα σκυλιά κι ενίοτε είμαι κυκλοθυμική. Αλήθεια είναι, ότι πραγματικά δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται τις αδυναμίες του. Το σημαντικότερο προσόν είναι να διαφέρεις από την μάζα, χωρίς όμως να την περιφρονείς.. Το' χεις;