Κοινοποιησεις

Planet G.,

Η 2η προσωπική έκθεση του Γιώργου Μακράκη στο Pirée

Από τους δημοφιλέστερους στο Instagram.
 Ο λογαριασμός του ως “Alpha2Graphic”.
 Αριθμεί πάνω από 140.000 followers σε όλο τον κόσμο.
Ο Γιώργος Μακράκης έχει σπουδάσει γραφιστική αλλά,
αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η αισθητική του.
Ο τρόπος που “αγγίζει” τα θεματά του.
Και η παιδικότητα που δεν τον αποχωρίζεται.
Τα εκθεματά του αξίζουν την προσοχή που τους δίνετε από τους απανταχού fans του.
Επειδή είναι από άλλους πλανήτες!
Είναι ο (μονα) δικός του τρόπος, να εκφράζεται.
Και το instagram είναι ένα είδος ημερολογίου γι’ αυτόν.
Φωτογραφίζει παιχνίδια και βγάζει εικόνες και τα δικά του μυνήματα,
..που άλλοτε δηλώνουν κι άλλοτε διαδηλώνουν.
Info
PIRÉE
Κάστορος 78, Πειραιάς
Εγκαίνια: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 20:00
Διάρκεια Έκθεσης: 22/12/17 – 28/1/18

Μια θεωρία λέει ότι κάθε φορά που ένα άτομο κάνει μια επιλογή τότε το αποτέλεσμα συμβαίνει σε όλες του τις εκδοχές. Δηλαδή, εάν κάποιος επιλέξει σε ένα σταυροδρόμι την κατεύθυνση Α, δημιουργείται ταυτόχρονα ένα σύμπαν όπου το ίδιο μέχρι εκείνη την στιγμή άτομο επέλεξε την κατεύθυνση Β, ακολουθώντας από εκείνη την στιγμή διαφορετική πορεία από τον “δίδυμο” αδελφό του που επέλεξε την Α.

Η κβαντική φυσική επιβεβαιώνει πως τα σωματίδια επιλέγουν τη θέση τους με βάση το βλέμμα του παρατηρητή. Τα παράλληλα σύμπαντα είναι μια θεωρία που έχει εδραιωθεί εδώ και καιρό. Η εξερεύνηση του διαστήματος ανακαλύπτει όλο και περισσότερους πλανήτες που μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή.

Η αγάπη του για την φωτογραφία τον έκανε γνωστό μέσω του Instagram, αφού ο λογαριασμός του ως Alpha2Graphic αριθμεί πάνω από 140.000 followers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η έκθεση φιλοξενείτε στο Pirée, ένας ζωντανός οργανισμός τέχνης & design, πολιτισμού & ψυχαγωγίας, που εισάγει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης στην καθημερινότητα μας. Ενώνοντας τις τέχνες με την ψυχαγωγία και την αναψυχή, σε μια free thinking zone, αποτελεί ένα “κοινό τόπο” ανοιχτής, δημιουργικής αναζήτησης, στην συνοικία του Αγίου Διονυσίου, στα παλιά λαμαρινάδικα του Πειραιά.Συνδυάζοντας αρμονικά την τέχνη με την ψυχαγωγία και το lifestyle, λειτουργεί καθημερινά και ως ατμοσφαιρικό café bar.