Κοινοποιησεις
Μωρέ ήταν να  μη μπει στο μυαλό μας.

Από τη στιγμή εκείνη και μετά, δεν υπήρχαν εμπόδια στο δρόμο..
Μόνο γέλια μέχρι δακρίων ανάμεσα σε 5 ανθρώπους ολότελα διαφορετικούς και σχεδόν άγνωστους μεταξύ τους.
Το ραντεβού  για την παρουσίαση της «ουτοπίας» μας, κλείστηκε στις 7.15 το απόγευμα.
Ναι, καλά..  Ως δια μαγείας η οδός Πέτρου Ράλλη μεταλλάχτηκε σε Πειραιώς  κι ο αριθμός 55 εξαφανίστηκε από προσώπου γης!
Η κίνηση στους δρόμους, να κάνει 3 άτομα -στο πίσω κάθισμα- σε  κατάσταση συγκρατημένης υστερίας να ψάχνουν μανιωδώς στο GPS του κινητού τους, να βρουν το σωστό και πιο σύντομο δρόμο προορισμού και μία αυταρχική ξανθιά συνοδηγός, να βρίζει σα λιμενεργάτης τους γύρω οδηγούς που χαμπάρι δεν έπαιρναν από τη δική μας αγωνία..
Και  μεταξύ του «άντε κόρναρε του μαλάκα μπας και ξυπνήσει»  και «κάνε καμμιά σφήνα και προσπέρασε τα βόδια»  φτάσαμε κάπου αλλά όχι εκεί που θέλαμε..
Η ώρα περνούσε κι εμείς ψάχναμε να βρούμε στις τσάντες μας  δραμαμίνες να μας περάσει η ζαλάδα από τις πολλές αναστροφές που χρειάστηκε να κάνουμε  μέχρι να βρούμε την είσοδο του καναλιού!!

Φυσικά και αργήσαμε να φτάσουμε, φυσικά και ανέλαβα όλη την ευθύνη γι’ αυτό (ξανθιά ούσα) και εννοείται πώς ωραιότερα δεν έχω ξαναπεράσει χαμένη στην πόλη μου..
Πέντε άγνωστοι μεταξύ μας, -ο ένας άρτι αφιχθής από την Πάτρα- καταφέραμε κυριολεκτικά να φτιάξουμε ένα διαφορετικό site σε χρόνο που ξεπερνά κάθε φαντασία.
Μόνο στα καθημερινά μας  ραντεβού, είμαστε από αυτούς που πάνε  πολύ μετά το.. ακαδημαϊκό τέταρτο!
Γενικά, γεννηθήκαμε διαφορετικοί και διαφορετικά πορευόμαστε..

Σήμερα Πέμπτη  λοιπόν, στις 8.30 μμ, στην εκπομπή «face to facebook» του Μάνου Αντώναρου  στο ALERT,  εμείς οι δημιουργοί  του νέου διαφορετικού site, Cingialo, αυτοσυστηνόμαστε.
Δείτε μας, γνωρίστε μας, αγαπήστε μας..
Άντε, λόγω της ημέρας, μπορείτε  και να μας ..τσικνίσετε..
Λένε πάντως,  πως είμαστε ιδιαίτερα νόστιμοι!!

Δείτε την εκπομπή

σινιαλο