Κοινοποιησεις

Στον νέο χώρο των Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, μεγάλη συναυλία με τίτλο 5 ΧΡΟΝΙΑ #ΣΙΓΑ_ΜΗ_ΦΟΒΗΘΩ

Στα πρόσωπα των Δημήτρη Πουλικάκου, Νίκου Σπυρόπουλου, Rationalistas, Μεθυσμένα Ξωτικά, Bad Movies, KollektivA, Fer De Lance
οι οποίοι ανταποκρινόμενοι, άμεσα, στο κάλεσμα της οικογένειας και των φίλων του
Παύλου Φύσσα στηρίζουν στη μεγάλη συναυλία στα Λιπάσματα
το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2018 με τον δικό τους μοναδικό τρόπο,
όπως εκείνοι κι εμείς ξέρουμε καλά..

Ο Δημήτρης Πουλικάκος μέσα από το Τέταρτο απευθύνθηκε προς πάντων

«Η στάση μας -σαν αντιφασιστικό μέτωπο- πρέπει να είναι σταθερή και καθαρή, με λιγότερο -όσο το δυνατόν- μπλα μπλα και ηρωικοφανείς ρητορείες και ιστορίες… και με προσοχή στην ουσία.

Όσον αφορά τη “συλλογική μνήμη” μου κάνει λίγο σαν το “όλοι μαζί μπορούμε”! Όσοι είναι από δω μεριά θα τα θυμούνται έτσι, όσοι είν’ από κει θα τα θυμούνται αλλιώς, και κάποιοι παρ’ αλλιώς. Πολλά παίζουνε ρόλο στη διαμόρφωση κάποιου/ας προς το να γίνει(;) ‘Άνθρωπος”. Σε βάθος χρόνου -υπό την προϋπόθεση της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης-, η παιδεία και, κυρίως, η καλλιέργεια, σίγουρα βοηθάνε τα μάλα σ’ αυτή την επίπονη διεργασία».

«Στο σημερινό ”επικοινωνιακό” (sic) κόσμο, όλα παίζουν ρόλο. Και τα γεγονότα τα ίδια, βέβαια, αλλά και το πώς -τίνι τρόπω- προβάλλονται και σχολιάζονται από τα ΜΜΕ, τα ΜΚΔ κ.ο.κ.-έχουμε πήξει και στ’ ακρωνύμια! Ας υπάρξει, κατ’ αρχήν, καταδίκη και βλέπουμε.»

Όσο για το ποιους βολεύει η παρουσία της ακροδεξιάς και των νεοφασιστών μέσα στα αστικά κοινοβούλια απαντά: «Τους γαλεριούχους, ασφαλώς και τους Χατζηαβάτηδές τους. “Follow the money”! Γι’ αυτό ακριβώς, χρειάζεται να’ χει κανείς τα μάτια και τ’ αυτιά ανοιχτά και τις κεραίες σε εγρήγορση».

Και στις 18/9 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την κεντρική αντιφασιστική πορεία που ξεκινάει από το μνημείο του Παύλου στο Κερατσίνι, με κατεύθυνση φέτος προς τα γραφεία των δολοφόνων στον Πειραιά. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της πολιτικής αγωγής στη δική της Χ.Α.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι με κανένα τρόπο δεν συνδεόμαστε με την ΚΕΕΡΦΑ και τις εκδηλώσεις της, και ειδικότερα τη συναυλία και το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 15/9, παρότι αυτή επιχειρεί για ακόμα μία χρονιά να παραπλανήσει ως προς τη δήθεν συμμετοχή μας στις δράσεις της, τόσο τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, όσο και το αντιφασιστικό κίνημα και τον κόσμο που θέλει να μας στηρίξει.

Επικοινωνία: Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης
Email: antifaseptember@gmail.com